NIEUWS

NIEUWSFLITS

Via een nieuwsflits als deze willen wij jullie in het vervolg informeren. Deze Nieuwsflits vervangt de Nieuwsbrief, waarvan de laatste alweer een hele tijd geleden is verspreid. Hierbij de 4de nieuwsflits

*******************************************************************************

Eindejaarsattentie
Alle vrijwilligers hebben een mail ontvangen met de uitnodiging om zondag 2 december om 11.00 uur naar De Oude Heerlijkheid te komen. Een informele bijeenkomst waar je zelf je "dankjewel-cadeautje" bij elkaar kon sprokkelen. Het werd een gezelige ochtend.

Nieuwe kleding
Jawel, ze zijn gearriveerd... de nieuwe blouses en sloven voor de bar- en keukenvrijwilligers. Ze hangen in de kast in de schminckruimte. Iedereen zorgt zelfvoor een nette zwarte broek en zwarte schoenen. De blouses en sloven blijven in De Oude Heerlijkheid en worden door 1 persoon gewassen. Hiervoor staan in het keukenmagazijn speciale wastassen.

Weet je iemand, of ben je zelf degene die het wassen van deze kleding op zich wil nemen, laat het ons weten!Uiteraard tegen vergoeding! Heel fijn als we daar iemand voor kunnen vinden.

Vertrek bestuurslid
We hebben in september jl. afscheid genomen van ons bestuurslid Caroline Hoogeveen. We waarderen haar inzet voor De Oude Heerlijkheid in de afgelopen jaren. Samenstelling van het huidige bestuur: Daan v.d. Steeg (voorzitter), Marius Caspers (penningmeester), Yvonne Wijnands (secretariaat/planning), Jos Giezen, Ilse Martens en Hilde Zegers (algemeen bestuursleden).

Vrijwilligers...ook in de toekomst!
We hebben al jarenlang een fantastische vaste groep vrijwilligers, en gelukkig zijn daar ook nieuwe mensen bijgekomen. Daar zijn we trots op.
De kracht van het bestaan ons gemeenschapshuis zijn jullie, de vrijwilligers. Natuurlijk willen we ervoor zorgen dat dit in de toekomst ook zo zal blijven!
Wil je ons daarbij helpen? Jij bent degene die uit ervaring een ander enthousiast kan maken voor dit vrijwilligerswerk.
Dus...vergeet niet af en toe wat "reclame" te maken als iemand nog een vrijetijdsbesteding zoekt of gewoon een helpende hand wil bieden. Nieuwe vrijwilligers zijn welkom; er zijn vele werkzaamheden van diverse aard in De Oude Heerlijkheid.

De Oude Heerlijkheid 2.0
Achter de schermen wordt druk gewerkt aan het project DOH 2.0
Interieurontwerpster Jet Hendriks uit Beugen is bezig de eerste schetsontwerpen te maken. Het plan is om als eerste ruimte Op de Balken een metamorfose te geven. Het project is aangemeld bij "Leefbaarheid Vitale Kernen St. Anthonis".

Nieuw mailadres?
Gebruik je binnenkort een nieuw mailadres bijvoorbeeld door de aansluiting op het glasvezelnetwerk, vergeet dit dan niet door te geven!

BESTE WENSEN !

Het stichtingsbestuur van Gemeenschapshuis "De Oude Heerlijkheid" wenst al haar vrijwilligers, vaste gebruikers en de inwoners van Oploo fijne feestdagen toe en alle goeds voor 2019!

Graag tot ziens in het nieuwe jaar!

Koffietafels

Voor koffietafels in De Oude Heerlijkheid zijn we nog steeds op zoek naar mensen die met name door de week hulp kunnen bieden. Anders dan gebruikelijk wordt deze activiteit wel uitbetaald (maximale vrijwilligersvergoeding van 4,50 per uur).

Voor informatie over de inhoud van de werkzaamheden en overige vragen kun je een mail sturen naar De Oude Heerlijkheid.

*************************************************************************

Mededelingen

Zaalreservering.
Reserveringen van zalen, bij voorkeur via de site of via onderstaand e-mailadres.

Voor informatie en/of reserveringen mailt u naar: info@oudeheerlijkheidoploo.nl
Of vul het contactformulier in op onze website: www.oudeheerlijkheidoploo.nl


Koffietafels en Herdenkingsbijeenkomsten.
Voor een koffietafel en/of een herdenkingsbijeenkomst kunt u contact opnemen met Marianne Bongers, tel. 06-12203776

Emailadres.

U blijft toch wel het nieuwe mailadres gebruiken?

info@oudeheerlijkheidoploo.nl