NIEUWS

"Ik wil best iets betekenen...." een veel gehoorde uitspraak._____

Gemeenschapshuis "De Oude Heerlijkheid" beschikt over een groep enthousiaste vrijwilligers en wil dit in de toekomst graag voortzetten.
"De Oude Heerlijkheid" is daarom op zoek naar mensen die iets willen betekenen voor het gemeenschapshuis op momenten dat het voor hen uitkomt. Dit kan inzet van allerlei aard, omvang en frequentie zijn; denk aan lichte schoonmaakklusjes, klein (groen)onderhoud, inrichtingsvoorbereidingen, gastvrouw/-heer, bar- of keukenwerkzaamheden tijdens activiteiten. Kortom, allerlei voorkomende werkzaamheden. Leeftijd hoeft geen belemmering te zijn.

Denk je nu...dit is iets voor mij! Schroom niet, stuur een berichtje naar info@oudeheerlijkheidoploo.nl en informeer naar de mogelijkheden. Of laat je telefoonnummer achter zodat we contact met je kunnen opnemen.
We zien uit naar reacties!

Groet,
Bestuur Gemeenschapshuis "De Oude Heerlijkheid"

************************************************************************

 

Automatisering     

Om voorbereid te zijn op de komst van glasvezel of een andere vorm van digitaal internet heeft het gemeenschapshuis vorig jaar flink geļnvesteerd. We zijn overgegaan van een ADSL-aansluiting naar een DSL-aansluiting. Via deze digitale lijn is sinds eind vorig jaar het gemeenschapshuis te bereiken. Ook zijn een aantal zwakke plekken in het internetsysteem aangepakt. Zo zijn de hotspots beter aangesloten en zijn een aantal verbindingen en kabels verbeterd. Er zitten in het gemeenschapshuis 2 hotspots die het wifi verzorgen. Die zijn te vinden onder de naam DOH.. , het wachtwoord is centrumplo. De telefoontoestellen zijn vervangen door nieuwe die geschikt zijn voor bellen via internet.
Tegelijkertijd is de 15 jaar oude alarminstallatie vervangen en aangesloten op de DSL-aansluiting. De opstartproblemen zijn verholpen en de sleutelhouders zijn geļnstrueerd. We beschikken nu over een snel, stabiel internet dat geschikt is voor glasvezel en waarmee we de toekomst in kunnen.

 

Zonnepanelen        
In 2017 zullen we zonnepanelen gaan plaatsen. Daarmee kan alle elektriciteit die verbruikt wordt zelf geproduceerd worden. Dit project gaan we doen in samenwerking met de gemeente Sint Anthonis. Nieuws hierover volgt via de site.

 

*************************************************************************

Mededelingen   

Zaalreservering.
Reserveringen van zalen, bij voorkeur via de site of via onderstaand e-mailadres. 

Voor informatie en/of reserveringen mailt u naar: info@oudeheerlijkheidoploo.nl
Of vul het contactformulier in op onze website: www.oudeheerlijkheidoploo.nl


Koffietafels en Herdenkingsbijeenkomsten.
Voor een koffietafel en/of een herdenkingsbijeenkomst kunt u contact opnemen met Marianne Bongers, tel. 06-12203776

 

Emailadres.

U blijft toch wel het nieuwe mailadres gebruiken?

info@oudeheerlijkheidoploo.nl